Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

Werkwijze

LinkedIn: dé marketingtool voor iedere organisatie

Wist je dat… ruim 4,6 miljoen Nederlanders in 2019 een LinkedIn profiel had, waarvan ruim 600.000 dagelijkse gebruikers? Naar verwachting zal dit aantal verder oplopen. Logisch wat ons betreft, LinkedIn heeft zicht ontwikkeld tot een van het belangrijkste zakelijke sociale netwerk voor bedrijven en is dé plek om in contact te komen met nieuwe klanten. Tegelijkertijd brengt dit een probleem met zich mee: het bereiken van personen die van toegevoegde waarde kunnen zijn. Hoe vind je een potentiële klant tussen die miljoenen gebruikers? Wij bieden dé oplossing voor B2B bedrijven om ingangen te vinden bij hun potentiële klant op LinkedIn.

Eenvoudig uitbesteden

Vaak ontbreekt het aan tijd, kennis of mankracht om hier daadwerkelijk interessante contacten aan over te houden. Dat kan beter! Socialmediapromotor beschikt over 5 LinkedIn specialisten die op professionele wijze het kaf van het koren weten te scheiden.

Wij zorgen ervoor dat er een duidelijke doelgroep in beeld gebracht wordt en op een strategische wijze campagnes voor jouw organisatie opzetten en uitvoeren. Het resultaat? Dagelijks positieve reacties waardoor de klantenkring uitgebreid wordt. Daarnaast vergroot Socialmediapromotor jouw netwerk, waardoor een breder online bereik ontstaat. Op die manier stellen we jou in staat om meer (potentiële) klanten te bereiken. Onze kracht is de pijlers van jouw organisatie of merk te vertalen naar een sterke LinkedIncampagne.

Hoe we dat doen?

  • We starten met een gratis brainstormsessie waarin we de hulpvraag helder krijgen en inventariseren welke doelgroep het best passend is, op basis van branche, functie, bedrijfsgrootte, locatie etc.
  • Vervolgens gaan we aan de slag met deze input. We richten een volledige LinkedIn campagne in waarmee we ingangen creëren bij potentiële klanten. We stellen, in samenspraak, een campagnetekst op met call to action en draaien de volledige campagne.
  • Last but not least: je ontvangt dagelijks positieve reacties op de campagne, waarna de opvolging hiervan zelf uitgevoerd kan worden.

De voordelen van LinkedIn leadgeneratie door Socialmediapromotor

Het klantenbestand uitbreiden om op die manier het bedrijf te laten groeien, dát is waar Socialmediapromotor bij helpt! Zo tillen wij LinkedIn leadgeneratie naar een hoger niveau.

  • Gegarandeerd resultaat
  • Ervaren en gespecialiseerd team
  • Consistent onder de aandacht bij (potentiële) klanten
  • No cure, no pay

Wij houden van korte lijnen, open communicatie en meetbare resultaten. Dit maken wij graag inzichtelijk!

Vrijblijvende kennismaking

Plan nu een gratis brainstormsessie in om te bekijken wat Socialmediapromotor voor jou kan betekenen.

Gratis brainstormsessie?