Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

Werkwijze

De afgelopen jaren heeft LinkedIn zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste marketingtools voor bedrijven en mag zich inmiddels het grootste social media-platform voor B to B bedrijven noemen. Met de juiste LinkedIn marketing strategie en expertise is het genereren van leads een garantie. Daarnaast zorgt het voor extra verkeer naar je bedrijfswebsite. Je kunt alle LinkedIn leadgeneratie activiteiten professioneel bij ons uitbesteden. Wij werken in 5 effectieve stappen.

Stap 1 LinkedIn Proof

Om een leadgeneratie campagne op te zetten is het belangrijk om LinkedIn effectief in te zetten. Met de invulling van het persoonsprofiel creƫer je een professionele en betrouwbare houding. Door dit te combineren met een breed netwerk, dat bestaat uit tal van connecties, breng je een positieve impact teweeg bij de benadering van de doelgroep.

Stap 2 Doelgroep bepaling

Je wilt vervolgens de juiste mensen gaan bereiken en benaderen, vandaar dat het belangrijk is om een doelgroep vast te stellen. Deze groep wordt in overleg met de klant beschreven in een bedrijfsprofiel op basis van branche, functie, bedrijfsgrootte, locatie etc.

Stap 3 Call to action

De berichten waarmee leads gegenereerd worden, bezitten een call to action. In overleg met de klant bepalen we een content strategie om de interactie met de meest passende profielen te vergroten. Hierin stellen we eventueel ook af, op welk tijdstip de doelgroep het beste benaderd kan worden.

Stap 4 Start campagne

Nadat alle opties en mogelijkheden besproken zijn met de klant, is het tijd voor actie! Vanaf dit punt wordt de LinkedIn campagne in gang gezet en gaan we over op het versturen van connectieverzoeken en response en follow-up berichten met triggers die aanzetten interactie.

Stap 5 Opvolging leads

Tot slot leveren we de nieuwe leads en interessante prospects aan in een overzichtelijk rapport met de daarbij behorende gegevens en statistieken. Vanaf nu kun je direct overgaan tot verkopen!

Gratis brainstormsessie?