Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

Diensten

LinkedIn: dé marketingtool voor iedere organisatie

LinkedIn is uitgegroeid tot één van de grootste sociale media kanalen in Nederland. In 2019 waren er ruim 4.6 miljoen accounts, waarvan 600.000 dagelijkse gebruikers. LinkedIn is als zakelijk netwerk dus dé plek om jouw bedrijf online op de kaart te zetten. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf zichtbaar wordt tussen deze miljoenen accounts?

Eenvoudig uitbesteden

Bedrijven lopen vaak tegen problemen aan bij het juist inzetten van LinkedIn. Zo is er geen of niet voldoende tijd, kennis of mankracht. Om waarde te halen uit LinkedIn komt vooral de kennis aan bod. LinkedIn vraagt om een strategische en georganiseerde aanpak. Onze experts helpen hierbij.

Wat kunnen we allemaal?

Het optimaliseren van je LinkedIn pagina’s

Door zowel de persoonspagina als de bedrijfspagina te optimaliseren zorgen we ervoor dat je professioneel en betrouwbaar overkomt. Wanneer je nog geen bedrijfspagina hebt richten wij deze voor je in.

Bereiken van jouw doelgroepen

Heb je nog geen inzicht in welke groep waarde toevoegt aan jouw bedrijf, of weet je niet hoe je deze het beste kan bereiken? Wij helpen je deze doelgroepen overzichtelijk in kaart te brengen en helpen je in contact te komen én te blijven met deze doelgroepen.

Netwerk uitbreiden

Eén van de voordelen van LinkedIn marketing is het eenvoudig uitbreiden van jouw netwerk. Met onze tools gaat dit vrijwel automatisch. Door je netwerk uit te breiden blijf je in contact met de doelgroep en bouw je waardevolle relaties op.

Campagnes inrichten

Ook kunnen we samen met jou LinkedIn campagnes inrichten. Deze zetten we zo op dat we jouw doelgroep gaan bereiken. We brengen je in contact met nieuwe relaties, zodat jij dit contact kan opvolgen.

Content plaatsen

In samenspraak kunnen we content gaan plaatsen. Dit zorgt ervoor dat je de interesse van je doelgroep wekt en behoudt.

Collega’s werven

Ook kunnen we voor jouw bedrijf nieuwe collega’s werven via LinkedIn. Hiervoor kunnen we onder andere vacatureteksten plaatsen en sollicitanten benaderen.

InMails versturen

Sponsered InMails kunnen naar iedereen binnen de juiste doelgroep worden verstuurd, ook wanneer jullie geen connectie hebben. Hierdoor is het de manier voor recruiters om kandidaten te bereiken, maar ook zeer geschikt om in contact te komen met nieuwe relaties.

IP tracking

Wanneer de IP adressen getraceerd worden van je websitebezoekers, kunnen we deze IP adressen toevoegen aan de LinkedIn campagne. Zo kom je in direct contact met eerdere websitebezoekers, wat kan zorgen voor waardevolle relaties.

Prospectlijsten

We kunnen de prospectlijsten van jullie CRM systeem ook aan de LinkedIn campagne toevoegen. Dit zorgt ervoor dat prospects persoonlijk via LinkedIn benaderd worden. Prospects die niet zijn opgevolgd kunnen nu alsnog automatisch benaderd worden via de LinkedIn campagne.

LinkedIn advertising

Binnen LinkdedIn advertising kunnen we veel voor je betekenen. Zo kunnen we advertenties opzetten met je content of alleen tekstueel. Ook kunnen we dynamisch adverteren, waarbij we gegevens uit het profiel halen om zo advertenties op maat te laten zien.

Vrijblijvende kennismaking

Plan nu een gratis brainstormsessie in om te bekijken wat Socialmediapromotor voor jou kan betekenen.

Gratis brainstormsessie?