Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

Webleads

Webleads

Het internet is een ideale manier om leads te creëren. Vooral social media heeft in korte tijd een stevige positie ingenomen als marketinginstrument. Niet zo vreemd want op social media is vaak veel bekend over de gebruikers en deze informatie kan worden ingezet om je doelgroep nog beter te bepalen en je boodschap daarop af te stemmen. Voor b2b web lead generation is LinkedIn het aangewezen platform. HubSpot rekende uit dat LinkedIn m.b.t. b2b leads 227% effectiever is dan Facebook en Twitter. LinkedIn telt 600.000 dagelijkse gebruikers in Nederland waardoor de kans groot is dat ook jouw doelgroep zich daaronder bevindt.

Web lead generation via LinkedIn

Hoe breng je jouw product of dienst onder de aandacht van al die LinkedIn gebruikers en hoe breid je je netwerk uit? Web leadgeneratie begint met een professionele bedrijfspagina die geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO) want LinkedIn-pagina’s worden goed geïndexeerd door Google. Vervolgens heb je verschillende manieren waarop je jouw doelgroep naar jouw pagina kan leiden zodat ze je daar kunnen volgen. Zorg bijvoorbeeld voor een volg-knop op je website zodat bezoekers je ook via LinkedIn kunnen volgen. Plaats ook een link in je e-mail handtekening en zet het op je visitekaartjes. Een krachtige methode om nieuwe potentiele klanten te trekken is door content marketing. Deel interessant nieuws over de branche (waarop je je commentaar geeft) en creëer eigen content zoals achtergrondartikelen, user cases en white papers. Vraag je medewerkers deze content ook te delen met hun netwerk voor een nog groter bereik. Een hele directe manier om nieuwe potentiele klanten te bereiken is natuurlijk via advertenties. Dat is ook mogelijk op LinkedIn maar daarnaast ontwikkelde het ook Sales Navigator. Dit is een krachtige tool om nieuwe leads mee te creëren die zijn afgestemd op jouw bedrijf. Je ziet dat LinkedIn veel mogelijkheden biedt. Om alles uit dit platform te halen, is veel kennis en natuurlijk tijd nodig. Bij veel bedrijven ontbreekt het aan minstens een van de twee. Schakel in dat geval Socialmediapromotor in. Wij kunnen met onze expertise kwalitatieve webleads genereren.

Web lead generation uitbesteden

Socialmediapromotor kan je helpen om het beste resultaat te halen uit LinkedIn. We hebben al voor vele gerenommeerde bedrijven de web leadgeneratie via LinkedIn verzorgd. Wil je weten hoe we LinkedIn voor jouw bedrijf zouden kunnen inzetten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend informatiegesprekje om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis brainstormsessie?