Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

Over ons

Socialmediapromotor is dé specialist op het gebied van LinkedIn leadgeneratie. Het team bestaat uit 5 LinkedIn specialisten wiens manier van werken gekenmerkt wordt door korte lijnen, snel schakelen, persoonlijke aandacht en het ontzorgen van onze klanten.

Wij weten hét verhaal van bedrijven en merken te vertellen via LinkedIn. Wij zorgen ervoor dat de klant volledig “ontzorgd” wordt in haar B to B leadgeneratie activiteiten. Wij adviseren, creëren en communiceren voor bedrijven van groot tot klein, door het hele land.

Vrijblijvend gesprek?

Veel van onze klanten profiteren momenteel van onze diensten op het gebied van LinkedIn leadgeneratie, resulterend in omzetverhoging voor al deze klanten. We maken graag tijd vrij om, tijdens een vrijblijvend gesprek, te vertellen over onze werkwijze en je inzicht te geven in de te verwachten resultaten. We geven niet alleen advies, maar nemen alle werkzaamheden voor je uit handen. Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt om je concurrentie nog in te halen. Heb je behoefte aan een vrijblijvend gesprek? Ons team van LinkedIn-specialisten staat voor je klaar!

Gratis brainstormsessie?