Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

Online sales leads

Online sales leads

Kwalitatieve sales leads zijn als een levensader voor een bedrijf. Online sales lead generation is dan ook erg belangrijk. Met het internet hebben bedrijven interessante mogelijkheden om online sales leads te genereren waarvan social media een hele belangrijke is geworden. Voor online b2b sales leads generation is LinkedIn bij uitstek geschikt. Uit onderzoek is gebleken dat LinkedIn voor b2b leads 227% effectiever is dan Facebook en Twitter. Wereldwijd heeft LinkedIn meer dan 660 miljoen gebruikers en in Nederland telt het 4,7 miljoen gebruikers. Zowel in aantal als kwaliteit dus een interessant netwerk voor online sales leadgeneratie.

Online sales lead generatie via LinkedIn

LinkedIn is een social media platform dat ook de voordelen van social media biedt. Zo biedt het veel informatie over de gebruikers. Door deze informatie aan te wenden kun je jouw boodschap beter op de ontvanger afstemmen. Ook is LinkedIn bij uitstek geschikt om zakelijke relaties aan te gaan. Maar wie moet je benaderen en hoe doe je dat op een effectieve wijze? Daar heeft LinkedIn in de loop der jaren zelf al verschillende methoden voor ontwikkeld. Bijvoorbeeld LinkedIns Sales Navigator waarmee je zelf op basis van je type bedrijf een lijst kunt aanmaken van leads die in jouw geval interessant kunnen zijn. Je ziet dan precies welke mensen binnen dat bedrijf de functie hebben die aansluit op wat jij te bieden hebt. Veel LinkedIn-gebruikers zijn ook besluitvormers binnen de bedrijven waar ze werkzaam zijn. Het is een enorme krachtige tool die zich eenvoudig terug kan verdienen wanneer het in de juiste situatie en op juiste wijze wordt ingezet. Socialmediapromotor kan je daarbij helpen. Wij gebruiken daarbij ook interne software voor online sales leadgeneratie dat in samenspel met LinkedIns oplossingen voor nog betere resultaten zorgt.

Online sales lead generation uitbesteden

Socialmediapromotor kan jou helpen met de inzet van Sales Navigator. Ook voor alle andere mogelijkheden bieden we maatwerkoplossingen Met meer dan 10 jaar ervaring in de online promotie van bedrijven, weten we precies wat wel en niet werkt. Graag bespreken we in een vrijblijvend informatiegesprek de mogelijkheden voor jouw situatie. Gebruik het contactformulier op deze pagina om een gesprekje aan te vragen.

Gratis brainstormsessie?