Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

Online marketing leads

Online marketing leads

Wanneer je online marketing leads wenst maar liever niet standaard lijsten met leads aanschaft, waarvan je geen idee hebt hoe vaak die al zijn gebruikt, dan zijn er gelukkig nog genoeg andere mogelijkheden. Een hele interessante mogelijkheid voor online marketing lead generation is LinkedIn. Dit social media platform heeft zich bewezen als een zeer effectief marketinginstrument voor b2b. Uit onderzoek van HubSpot kwam naar voren dat 80% van alle b2b leads via social media afkomstig zijn van LinkedIn terwijl dit voor Twitter maar 13% is en voor Facebook 7%. Doordat LinkedIn zich enkel richt op vakmensen is er veel minder ruis en worden er betere conversies behaald voor bedrijven die actief zijn binnen het b2b segment. Met 600.000 dagelijkse gebruikers in Nederland is LinkedIn ook een zeer groot platform.

Online marketing leadgeneratie via LinkedIn

LinkedIn biedt verscheidene mogelijkheden om online marketing leads te genereren. Bijvoorbeeld via content marketing aangezien LinkedIn het eenvoudig maakt om content te delen en te reageren op andermans content. Zo kun je je autoriteit verder verstevigen en mensen naar je bedrijfspagina leiden. Denk bijvoorbeeld ook aan het beschikbaar stellen van een white paper na het achterlaten van contactgegevens. Advertenties zijn uiteraard ook inzetbaar en LinkedIn biedt een interessante tool om zelf op zoek te gaan naar leads: Sales Navigator. Je geeft informatie over je bedrijf en LinkedIn zoekt naar bedrijven en gebruikers die interessant kunnen zijn voor jou. Deze kun je dan benaderen wanneer op het meest geschikte moment. Je ziet dat LinkedIn veel mogelijkheden biedt en het blijft daarbij verder evolueren. Veel bedrijven komen echter niet verder dan het aanmaken van een bedrijfspagina waarop zo nu en dan eens iets wordt gepost. Daarmee behaal je natuurlijk geen klinkende resultaten. Schakel daarom de kennis en ervaring van Socialmediapromotor in voor jouw online marketing lead generation.

Online marketing leadgeneratie door Socialmediapromotor

Socialmediapromotor is al vele jaren actief in de online promotie van bedrijven en door onze ervaring met verschillende bedrijven weten we ook wat er wel en niet werkt binnen een branche. Wij kunnen een LinkedIn-strategie opstellen en uitvoeren waarbij jij volledig wordt ontzorgd. Om eens van gedachten te wisselen over de inzet van LinkedIn kun je een vrijblijvend informatiegesprekje aanvragen.

Gratis brainstormsessie?