Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

Nieuwe klanten genereren

Nieuwe klanten genereren

Nieuwe klanten generatie heeft vaak een onzekere uitkomst. Wanneer je met bestaande leads-lijsten werkt dan heb je vaak niet een duidelijk zicht op de werkelijke waarde van de lijst. Wellicht dat die al meerdere keren verkocht is. Hierdoor is die al een stuk minder effectief wanneer jij leads benadert die op de lijst genoemd staan. Een manier om zelf lijsten met nieuwe klanten te genereren, is door gebruik te maken van LinkedIn. Dit platform biedt vele mogelijkheden voor nieuwe klanten generatie en put daarvoor uit het eigen netwerk van 660 miljoen gebruikers wereldwijd waarvan 600.000 dagelijkse gebruikers in Nederland.

Nieuwe klanten genereren met b2b netwerk van LinkedIn

Je kunt nieuwe klanten genereren door bijvoorbeeld content te maken die in een behoefte voorziet. Denk dan bijvoorbeeld aan een white paper waarbij je vraagt om contactgegevens. In dat geval creëer je al MQL’s (marketing qualified leads). Of zet gerichte advertenties in om jouw b2b oplossing onder de aandacht te brengen. LinkedIn biedt ook de mogelijkheid om lijsten met leads te genereren met hun Sales Navigator tool. Deze leads zijn dan afgestemd op jouw type business zodat de kans op conversie hoger is. Je kunt nagaan wat de functies van de leads (personen binnen bedrijven) zijn zodat je precies weet wie je het beste kunt aanschrijven. Is diegene op LinkedIn dan kan dat met een InMail voor een nog grotere kans op conversie dan via e-mail. Wil je effectief nieuwe klanten genereren voor je b2b oplossingen dan is er kennis nodig van LinkedIn en veel tijd. Alleen op die manier kun je effectief te werk gaan en de resultaten behalen die je voor ogen hebt. Mis je de kennis en tijd/mankracht schakel dan Socialmediapromotor in. Wij kunnen dit volledig voor je uit handen nemen.

Nieuwe klanten generatie uitbesteden

Al ruim 10 jaar verbetert Socialmediapromotor de online promotie van bedrijven. Wij kunnen een strategie voor LinkedIn opstellen en uitvoeren. Zo kunnen we je volledig ontzorgen en heb jij tijd voor andere zaken terwijl onze experts nieuwe klanten voor je genereren. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend informatiegesprekje waarin we de mogelijkheden uiteen kunnen zetten voor jouw situatie.

Gratis brainstormsessie?