Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

Nieuwe klanten aantrekken

Nieuwe klanten aantrekken

Nieuwe klanten aantrekken voor je b2b oplossing kan op vele manieren. Een van de meest effectieve manieren is door de inzet van LinkedIn. Uit onderzoek van HubSpot kwam naar voren dat 80% van alle b2b leads vanaf social media afkomstig was van LinkedIn (13% voor Twitter en 7% voor Facebook). LinkedIn is kleiner dan Facebook maar nieuwe klanten aantrekken voor b2b oplossingen is veel effectiever via LinkedIn. De kwaliteit van het netwerk is dan ook beter. LinkedIn is puur gericht op b2b terwijl Facebook zich op iedereen richt. Zo heb je meteen al een selectie gemaakt wanneer je voor LinkedIn kiest. Binnen deze doelgroep kun je dan verdere activiteiten ontplooien om gericht nieuwe klanten te trekken. Socialmediapromotor heeft jarenlange ervaring en kan jou helpen LinkedIn effectief in te zetten.

LinkedIn inzetten voor klantenwerving

Hoe kun je nieuwe klanten aantrekken via LinkedIn? Daar zijn verschillende opties voor. Je kunt nieuwe klanten aantrekken door bijvoorbeeld content marketing waarbij je jezelf als autoriteit in je vakgebied profileert. Dat kan door achtergrondartikelen te plaatsen op LinkedIn, white papers te publiceren en te reageren op berichten van anderen binnen je vakgebied waarbij je jouw vakkennis toont. Een directe manier is om advertenties te plaatsen waarbij je bijvoorbeeld ook jouw content onder de aandacht kunt brengen. Een andere manier is LinkedIns Sales Navigator waarbij je actief op zoek kan gaan naar leads. Deze tool werkt ook samen met bestaande CRM software. Bij Socialmediapromotor werken we intern ook met software dat in samenspel met LinkedIn voor nog betere resultaten zorgt.

Nieuwe klanten aantrekken met hulp van Socialmediapromotor

LinkedIn biedt vele mogelijkheden maar alleen met tijd en kennis kun je er het maximale uithalen. Onze experts vertellen je graag hoe je nieuw klanten kunt aantrekken via LinkedIn. Gebruik het contactformulier om een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek te maken.

Gratis brainstormsessie?