Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

Marketing lead software

Marketing lead software

Ben je op zoek naar marketing lead software? LinkedIn beschikt over marketing lead generation software in de vorm van hun eigen Sales Navigator. Met deze krachtige tool kun je LinkedIn doorzoeken op interessante leads. Het put daarbij uit de enorme hoeveelheid data die het netwerk van LinkedIn biedt. Je geeft een aantal gegevens in en LinkedIn kan op basis daarvan een lijst genereren van leads die voor jouw bedrijf interessant zijn. Je hebt daarbij informatie over de structuur van de organisaties en kunt bepaalde personen uit die organisatie eenvoudig bereiken (met name wanneer die ook actief zijn op LinkedIn). LinkedIns Sales Navigator kan ook in combinatie met bestaande CRM systemen werken. Bij Socialmediapromotor gebruiken we ook interne marketing leadgeneratie software die in samenspel met Sales Navigator voor nog betere resultaten zorgt.

LinkedIn Sales Navigator

De tool van LinkedIn werkt met accounts (bedrijven) en leads (de personen binnen deze bedrijven). Je kunt de leads die interessant voor je zijn, volgen in een aparte timeline zodat alles overzichtelijk blijft. Wanneer het een goed moment is om de lead te benaderen en hij of zij heeft een LinkedIn-account dan kun je daarvoor InMail gebruiken. De kans op een reactie is namelijk veel groter via een InMail dan via reguliere e-mail. Sales Navigator is marketing en sales leadgeneratie software waarbij veel mogelijk is. Bij Socialmediapromotor hebben we hier de nodige ervaring mee. We zijn al ruim 10 jaar actief met de online promotie van bedrijven en hebben al voor vele klanten een LinkedIn-strategie ontwikkeld en uitgevoerd. Wij kunnen ook jou volledig ontzorgen door het volledige beheer van Sales Navigator voor onze rekening te nemen.

Informatiegesprek marketing leadgeneratie software

Benieuwd hoe wij de Sales Navigator software naast onze eigen marketing lead generation software om nieuwe leads voor je te genereren? Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak waarin onze experts met je de mogelijkheden kunnen bespreken. Je vindt het contactformulier op deze pagina.

Gratis brainstormsessie?