Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

LinkedIn marketing tips

LinkedIn marketing tips

LinkedIn heeft wereldwijd meer dan 600 miljoen gebruikers (2020) die erg actief zijn en daarmee een enorm potentieel biedt voor wie zich op de B2B markt richt. Maar liefst 80% van de B2B leads komt via LinkedIn terwijl dat voor Twitter 13% is en voor Facebook 7%. LinkedIn heeft een kwalitatief hoogwaardig netwerk met mensen die actief naar informatie op zoek zijn. In Nederland zijn er dagelijks meer dan 600.000 actieve gebruikers. Om deze doelgroep te bereiken, kunnen veel bedrijven baat hebben bij een aantal LinkedIn marketing tips. Maar om LinkedIn echt effectief in te zetten, kun je ook een marketingpartner in de arm nemen die al jarenlange ervaring heeft in deze markt. Socialmediapromotor heeft al voor veel bedrijven LinkedIn ingezet om langdurige relaties te bewerkstelligen tussen hun bedrijf en hun doelgroep. Wij kunnen dat op verschillende wijzen voor je realiseren.

LinkedIn mogelijkheden

Om leads te vinden en te converteren kunnen we bijvoorbeeld een prospectlijst uit je CRM inzetten voor campagnes op LinkedIn, we kunnen aantrekkelijke content schrijven, advertenties plaatsen en meer. Doordat LinkedIn continu verder evolueert, dient de kennis steeds bijgehouden te worden. Voor onze experts die hier dagelijks mee werken geen probleem maar bij veel bedrijven is er niet een persoon die zich enkel bezig houdt met social media. Hierdoor ontbreekt de tijd om echt goed op de hoogte te blijven en met regelmaat aandacht te besteden aan dit platform. Wij kunnen je gelukkig volledig ontzorgen. Van de creatie van professionele bedrijfspagina’s tot het opzetten van slimme campagnes.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je ook wat handige LinkedIn marketing tips en hoor je graag hoe we het platform voor jouw bedrijf in kunnen zetten? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kunnen we samen met jou de mogelijkheden doornemen hoe dit marketinginstrument op een strategische wijze voor jouw bedrijf ingezet kan worden. Je kunt contact opnemen door het contactformulier op de website in te vullen. We nemen dan contact met je op om een afspraak in te plannen.

Gratis brainstormsessie?