Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

LinkedIn marketing expert

LinkedIn marketing experts

Wanneer je zelf weinig tijd hebt om tijd of de mankracht mist om in te zetten voor LinkedIn dan kun je daar natuurlijk een LinkedIn marketing expert voor inschakelen. LinkedIn is met 660 miljoen gebruikers wereldwijd en 600.000 dagelijks gebruikers in Nederland een enorm interessant platform om marketingactiviteiten op te ontplooien. Veel bedrijven missen ook de kennis om LinkedIn effectief in te zetten. Vaak komen ze dan niet verder dan een bedrijfspagina waar sporadisch iets op wordt gepost zonder dat daar een gedegen strategie achter zit. Een marketing LinkedIn expert kan je helpen om de juiste middelen op de juiste momenten in te zetten voor lange termijn succes. Socialmediapromotor is een LinkedIn marketing expert met ruim 10 jaar ervaring in de online promotie van bedrijven.

Socialmediapromotor is jouw LinkedIn marketing expert

LinkedIn is ideaal om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen van je doelgroep. Doordat LinkedIn een social media platform is, kan er veel informatie achterhaald worden van gebruikers zodat je je boodschap goed op hen kunt afstemmen. Doordat meer dan de helft van de gebruikers op LinkedIn ook actief zoekt naar informatie over hun beroepenveld, staan ze ook veel meer open voor jouw boodschap dan het publiek op Facebook en Twitter. De meeste b2b leads van social media platformen (80%) komen dan ook van LinkedIn. LinkedIn groeit nog steeds en biedt nieuwe mogelijkheden om om het platform voor je marketing en sales in te zetten. Als marketing LinkedIn expert werkt Socialmediapromotor ook met eigen interne software om maximaal resultaat te behalen.

In gesprek met LinkedIn marketing experts

Wil je eens van gedachten wisselen met onze LinkedIn marketing experts? Neem dan contact op voor een vrijblijvend informatiegesprekje. Hierin leggen de experts van Socialmediapromotor je uit wat LinkedIn voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen. Je kunt voor het opnemen van contact het formulier op de website gebruiken. We horen graag van je!

Gratis brainstormsessie?