Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

LinkedIn bureau

LinkedIn bureaus

LinkedIn is een social media platform dat vaak ingezet wordt voor marketing en sales voor bedrijven die actief zijn in het b2b segment. Uit onderzoek van HubSpot kwam naar voren dat maar liefst 80% van alle b2b leads via social media platformen via LinkedIn afkomstig is. Voor Twitter is dit 13% en voor Facebook 7%. Met 660 miljoen gebruikers wereldwijd en 600.000 dagelijkse gebruikers in Nederland (cijfers 2019) biedt het platform enorme kansen. Veel bedrijven komen helaas niet verder dan het aanmaken van een bedrijfspagina en misschien eens hier en daar een post op LinkedIn. Daarmee gebruik je het potentieel van het platform natuurlijk niet optimaal. Bij veel bedrijven ontbreekt echter de kennis en/of de tijd om LinkedIn de aandacht te geven die het verdient. Gelukkig zijn er ook LinkedIn bureaus die dit voor je kunnen verzorgen. Socialmediapromotor is zo’n LinkedIn bureau die jou hierbij volledig kan ontzorgen.

Socialmediapromotor: Bureau voor je LinkedIn activiteiten

Met ruim 10 jaar ervaring is Socialmediapromotor als LinkedIn bureau al lange tijd actief in de online promotie van bedrijven. Onze experts volgen de veranderingen van LinkedIn op de voet en hebben al voor vele gerenommeerde bedrijven een LinkedIn strategie ontwikkeld en uitgevoerd. LinkedIn biedt vele verschillende manieren om je doelgroep te bereiken en daar relaties mee aan te gaan en te onderhouden. Dat kan bijvoorbeeld door het creëren van content die te delen is via de bedrijfspagina, of door het plaatsen van advertenties of het genereren van lijsten met leads. Daarnaast kan LinkedIn natuurlijk ook gebruikt worden voor het delen van vacatures, delen van informatie voor aandeelhouders en ook voor employee advocacy waarbij je je werknemers inzet om als promotor voor je bedrijf op te treden door bijvoorbeeld nieuws via hun eigen netwerk te delen.

Voordelen inzet bureau voor LinkedIn

LinkedIn biedt dus enorm veel mogelijkheden op verschillende vlakken. We vertellen je graag hoe jouw bedrijf of organisatie baat kan hebben bij de inzet van LinkedIn. Neem vandaag nog contact op via het contactformulier voor een vrijblijvend informatiegesprek. Hierin kunnen we samen met jou nagaan hoe we dit platform het beste voor jouw bedrijf of organisatie inzetten.

Gratis brainstormsessie?