Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

Leads vinden

Leads vinden

Het vinden van leads is een blijvende uitdaging voor bedrijven. Het is van vitaal belang voor de continuïteit van een bedrijf of organisatie om steeds nieuwe b2b leads te vinden. Het maakt een bedrijf ook weerbaarder wanneer het niet enkel op de bestaande klandizie hoeft te rekenen. Maar het vinden van de juiste leads is nog niet zo eenvoudig. Een van de populairste methoden om zelf leads te vinden is de inzet van LinkedIn. Dit social media platform is daarin voor het b2b segment veel effectiever dan andere platformen als Facebook en Twitter.

Leads vinden met Sales Navigator

Maar wat is nu de beste manier op LinkedIn voor het vinden van leads? LinkedIn biedt daar zelf verschillende mogelijkheden voor. Je kunt jouw doelgroep bijvoorbeeld naar jouw bedrijfspagina trekken met content en advertenties maar je kunt ook via LinkedIns Sales Navigator op zoek gaan naar leads. Er is een gratis optie maar de betaalde versie biedt uiteraard meer mogelijkheden. Met deze tool kun je aangegeven naar wat voor type lead je op zoek bent en wanneer je die informatie hebt ingegeven, genereert LinkedIn een lijst met leads die voor jou interessant zijn. Je kunt die volgen op een aparte tijdlijn en ze benaderen wanneer het jou het beste uitkomt. Doe je dit via LinkedIns InMail dan heb je ook nog eens een grotere kans om een reactie te ontvangen dan wanneer je dat via standaard mail zou doen. Sales Navigator is een uitgebreide tool en ook om de andere mogelijkheden van dit platform in te zetten, is kennis nodig. Bij Socialmediapromotor beschikken we ruimschoots over die kennis. We werken daarbij ook met interne software om nog betere resultaten te behalen via LinkedIn.  

B2b leads vinden met hulp van Socialmediapromotor

We werken al ruim 10 jaar aan het verbeteren van de online promotie van bedrijven. We hebben voor vele gerenommeerde bedrijven een LinkedIn-strategie opgesteld en uitgevoerd. We kunnen jou daar ook volledig in ontzorgen. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprekje waarin we de mogelijkheden met je doornemen.

Gratis brainstormsessie?