Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

Leads kopen

Leads kopen

Sta je voor de keuze om leads te kopen? Vaak zie je interessante deals op internet voor leads maar is de kwaliteit er van onbekend. Misschien dat ze al vele malen vaker zijn verkocht en de kans op conversie daardoor een stuk lager ligt. Voor het kopen van leads kun je ook terecht bij LinkedIn. In plaats van een bestaande lijst van b2b leads te kopen, kun je dan zelf de bedrijven aanschrijven die interessant voor je zijn. LinkedIn biedt hier een krachtige tool voor: Sales Navigator (ook een gratis versie van). Je kunt hiermee op basis van je voorkeuren suggesties ontvangen en eenvoudig leads aanmaken en volgen in een aparte timeline. Wanneer het moment daar is, kun je dan contact leggen. Dat kan bijvoorbeeld via een InMail die een stuk effectiever is dan een standaard mail. Ben je niet helemaal thuis in LinkedIn en/of heb je er de tijd of mankracht niet voor om het de aandacht te geven die het verdient? En wil LinkedIn inzetten i.p.v. b2b leads kopen via onbekende partijen op internet. Schakel dan Socialmediapromotor in.

Kopen van leads via Socialmediapromotor

Wil je het meeste uit LinkedIn halen dan kunnen de experts van Socialmediapromotor de volledige potentie van Sales Navigator inzetten. Wij werken ook met interne software dat in samenspel met Sales Navigator voor nog betere resultaten kan zorgen. LinkedIn is een veelzijdig platform met vele mogelijkheden. Ook via het plaatsen van content en advertentie kunnen er relaties worden aangegaan met de doelgroep waar nieuwe leads uit kunnen voortvloeien. Bij Socialmediapromotor werken we ruim 10 jaar aan de online promotie van bedrijven. Voor verschillende gerenommeerde bedrijven hebben we al een LinkedIn-strategie opgesteld en uitgevoerd. Wij kunnen onze klanten daar dan ook volledig in ontzorgen.

Informatiegesprek over het kopen van leads

Ook nieuwsgierig naar wat Socialmediapromotor voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Wij leggen je daarin graag alle mogelijkheden uit en gaan met je na welke daarvan het beste inzetbaar zijn voor jouw situatie. Gebruik het contactformulier op de website en we nemen z.s.m. contact met je op voor een afspraak.

Gratis brainstormsessie?