Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

Leadgeneratie bedrijven

Leadgeneratie bedrijven

Leadgeneratie voor bedrijven in het b2b segment gaat tegenwoordig vooral via LinkedIn. Dit platform is ideaal in te zetten omdat het een kwalitatief netwerk heeft wat een hoge conversie mogelijk maakt. Met meer dan 660 miljoen gebruikers heeft het in aantal minder gebruikers dan Facebook. Door het type gebruiker is er echter veel minder ruis en bereik je eenvoudiger de daadwerkelijke doelgroep van je product of dienst. HubSpot deed onderzoek naar de b2b leads via social media platformen en concludeerde dat 80% via LinkedIn afkomstig was tegenover 13% Twitter en slechts 7% Facebook. Ondanks dat het kleiner is dan Facebook heeft het wereldwijd 660 miljoen gebruiker wereldwijd en 600.000 dagelijkse Nederlandse gebruikers.

Leadgeneratie strategie voor bedrijven

Het is dus van belang om goed vertegenwoordigd te zijn op LinkedIn maar enkel een profiel en eens adhoc iets plaatsen of delen, biedt geen langdurig rendement. Veel bedrijven hebben helaas niet de tijd en mankracht om aan LinkedIn te besteden en daarbij ontbreekt ook vaak gedegen kennis van het platform. Wanneer je Socialmediapromotor inschakelt voor jouw LinkedIn werkzaamheden dan weet je dat er gewerkt wordt vanuit een strategie. Onze experts weten precies welke tools van LinkedIn op welk moment ingezet dienen te worden voor de leadgeneratie voor jouw bedrijf. LinkedIn biedt verschillende mogelijkheden maar het moet wel passen binnen jouw doelstellingen en budget. Onze experts hebben ruim 10 jaar ervaring in het online promoten van verschillende gerenommeerde bedrijven. Wij kunnen ook voor jouw organisatie een plan op maat maken.

Socialmediapromotor ontzorgt leadgenaratie voor je bedrijf

Nieuwsgiering naar de mogelijkheden die LinkedIn biedt en hoe we dit volledig voor je uit handen kunnen nemen zodat jij je op andere zaken kunt richten? Neem dan vandaag nog contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Onze experts vertellen je graag over de mogelijkheden die LinkedIn biedt voor leadgeneratie voor bedrijven in het b2b segment.

Gratis brainstormsessie?