Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

Internet marketing leads

De beste Internet marketing leads vinden

Bij Socialmediapromotor werken we al ruim 10 jaar op het gebied van online marketing voor verschillende bedrijven. Het internet biedt vele krachtige mogelijkheden voor marketingdoeleinden. Je kunt veel gerichter en sneller je boodschap onder de aandacht brengen en alles is meetbaar. Of het nu gaat om het vergroten van je naamsbekendheid of wanneer je meer op zoek bent naar het opbouwen van waardevolle relaties met je doelgroep, het internet biedt daar vele mogelijkheden voor. Vooral social media leent zich uitstekend voor dergelijke doeleinden. Voor internet marketing leadgeneratie is LinkedIn bij uitstek het aangewezen platform. Het platform is 227% effectiever dan Facebook en Twitter en telt dagelijks 600.000 gebruikers in Nederland (2019). Een enorm potentieel voor jouw internet marketing lead generation dus dat je niet dient te negeren.

Aan de slag met Internet marketing lead generatie

Veel bedrijven erkennen ook wel de potentie van LinkedIn maar weten die niet goed te benutten. Het ontbreekt hen vaak aan tijd/mankracht of de juiste kennis. Om echt waarde te halen is kennis van wezenlijk belang. Niet alleen van de tools die LinkedIn biedt maar hoe en wanneer je de leads dient te benaderen. Een gerichte strategische aanpak is hierbij dan ook onontbeerlijk. Socialmediapromotor kan jou volledig ontzorgen bij het beheer van LinkedIn voor jouw organisatie. Van een professionele bedrijfspagina en persoonlijk profiel tot slimme campagnes: We kunnen bedrijven in alles ondersteunen. Naast de tools die LinkedIn ons biedt, gebruiken we ook onze eigen interne software om internet marketing leads op LinkedIn voor jouw organisatie te vinden.

Klanten werven met Internet marketing lead generation

We vertellen je graag over de mogelijkheden van LinkedIn voor jouw organisatie. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Doordat we al voor vele verschillende bedrijven hebben gewerkt en de ins & outs van LinkedIn kennen, weten we wat er goed en misschien minder goed inzetbaar is voor jouw doelen. We sparren er graag eens over met je.

Gratis brainstormsessie?