Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

Business sales leads

Op zoek naar business sales leads?

Ben je op zoek naar meer concrete business sales leads? Via LinkedIn heb je toegang tot een platform met een enorm potentieel aan bedrijf sales leads. Op het gebied van social media komt zo’n 80% van alle B2B leads via LinkedIn terwijl dat voor Twitter 13% is en voor Facebook slechts 7%. Dat LinkedIn het aangewezen platform vormt voor leadgeneratie is dus wel duidelijk. Maar hoe vind je ze en hoe converteer je ze vervolgens? LinkedIn biedt daarvoor verschillende tools waarmee dat kan maar die worden door veel bedrijven helaas te weinig of niet optimaal ingezet. Veel sales leads lopen bedrijven op die manier mis.

Wij helpen je aan bedrijf sales leads

Om het maximale uit de kansen te halen die LinkedIn biedt, dien je gericht te werk te gaan en de nodige tijd er in te steken. Bij veel bedrijven ontbreekt het aan de tijd of mankracht en ook de kennis is vaak ontoereikend. Om echt waarde te halen is die kennis zeer belangrijk want alleen als je precies weet wat je doet, kun je precies doen wat je wilt. Om het maximale uit sales leads voor bedrijven te halen, werkt Socialmediapromotor volgens een strategische aanpak die het beste bij jouw type product/dienst en doelgroep past. Daarbij maken we gebruik van de vele mogelijkheden die LinkedIn zelf biedt maar zetten we daarbij ook onze eigen software in om nog effectiever business sales leads te vinden en te laten converteren. Meer weten over het genereren van bedrijf sales leads?

Meer weten over het genereren van bedrijf sales leads?

Bij Socialmediapromotor werken we al meer dan 10 jaar in de online marketing en zetten we LinkedIn dagelijks in voor onze klanten om zo leads te genereren en waardevolle relaties op te bouwen met hun doelgroep. Heb je ook interesse en wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in op onze website om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen waarin we de mogelijkheden uiteenzetten.

Gratis brainstormsessie?