Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

Business lead software

Op zoek naar de beste business lead software?

LinkedIn is een ideaal platform om leads te vinden of je bestaande leads uit een CRM te koppelen aan bijvoorbeeld een campagne. LinkedIn biedt daarnaast ook nog professionele software in de vorm van de Sales Navigator. Met deze tool wordt het eenvoudiger gemaakt om zelf op zoek te gaan naar leads. Je geeft de bedrijven aan die je interesse hebben en maakt die aan als accounts waarbij je vervolgens de personen binnen dat bedrijf ziet (leads) en wat hun functie is en of ze via LinkedIn ook te bereiken zijn. Dat kan bijvoorbeeld via een InMail die veel effectiever zijn dan reguliere e-mails. De Sales Navigator business lead software is niet gratis te gebruiken maar indien het goed inzetbaar is voor jouw situatie dan verdient het zichzelf eenvoudig terug. Bij Socialmediapromotor hebben we ook ervaring met de inzet van Sales Navigator voor bedrijven. We gebruiken dit dan in combinatie met eigen lead software voor bedrijven die we intern gebruiken om nog effectiever leads te vinden. Wil je met jouw bedrijf ook lead software inzetten dan kunnen we dat ook voor jou verzorgen.

Een bedrijf voor lead software zoeken

LinkedIn is volgens onderzoek van Hubspot ook 227% effectiever in het genereren van B2B leads dan Twitter en Facebook. Het is dus bij uitstek het platform om leads op te vinden. Met de toevoeging van Sales Navigator heeft LinkedIn een krachtige tool waarmee je nog meer kunt halen uit de data die op dit platform beschikbaar is. Door de vele mogelijkheden kan het wellicht wat overweldigend zijn en kost het ook tijd om up to date te blijven over alle nieuwe mogelijkheden. Voor onze experts is dit dagelijkse kost, zij gebruiken de software al voor verschillende klanten.

Een alternatief voor lead software voor bedrijven

Wanneer je ervoor kiest om een professioneel bedrijf de lead software voor je te laten verzorgen in plaats van er zelf volledig in te duiken dan heb je aan Socialmediapromotor een partner met meer dan 10 jaar ervaring met LinkedIn. Onze experts gaan dan aan de slag om kwalitatieve leads te vinden om zo langdurige relaties met je doelgroep aan te gaan. Interesse? Neem dan eens contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts vertellen je graag over de mogelijkheden.

Gratis brainstormsessie?