Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

B2b sales lead generation

B2B sales lead generation

LinkedIn wordt door veel bedrijven ingezet voor B2B sales leadgeneratie. Het platform leent zich daar dan ook uitstekend voor. Niet alleen heeft het 600.000 dagelijkse actieve gebruikers in Nederland (en meer dan 600 miljoen gebruikers wereldwijd), het is ook een kwalitatief hoogwaardig netwerk. In tegenstelling tot Facebook en Twitter wordt LinkedIn puur op een professionele wijze gebruikt. Dat houdt in dat men hier gericht op zoek gaat naar nieuwe contacten en informatie betreffende het eigen werkveld. Je kunt daar als bedrijf dus prima op inspelen wat de B2B sales leadgeneratie bevordert. LinkedIn heeft daar verschillende opties voor. Met Socialmediapromotor aan je zijde kunnen we het maximale resultaat halen uit de beschikbare opties.

Alles over B2B sales leadgeneratie

Wanneer je Socialmediapromotor inschakelt dan heb je de beschikking over meer dan 10 jaar ervaring het online promoten van bedrijven. Onze experts zijn dagelijks bezig om via LinkedIn waardevolle relaties voor bedrijven te genereren. Door bijvoorbeeld koppelingen tussen een CRM en LinkedIn campagnes te leggen kunnen we ook je bestaande leads benaderen om die proberen te converteren. LinkedIn is ook goed geschikt om jouw doelgroep in kaart te brengen indien dat nog niet helemaal duidelijk is. LinkedIn is 227% effectiever in het genereren van leads dan Facebook en Twitter en door een strategische aanpak haal jij daar het meeste uit. Het is van belang dat de kennis en tijd daarvoor aanwezig is en dat ontbreekt bij veel bedrijven. Socialmediapromotor kan je daarin volledig ontzorgen.

B2B sales leads genereren met Socialmediapromotor

Benieuwd naar de mogelijkheden die LinkedIn kan bieden op het gebied van B2B sales leads generation? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin we samen met jou de mogelijkheden bespreken. Je kunt daarvoor het contactformulier op onze website gebruiken. We hopen snel van je te mogen horen.

Gratis brainstormsessie?