Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

B2b lead software

De beste B2B lead software voor jouw bedrijf

LinkedIn is het grootste professionele social media platform ter wereld. Wereldwijd komen er twee nieuwe gebruikers per seconde bij. Ook in Nederland is het platform ontzettend populair met maar liefst 600.000 dagelijkse gebruikers (2019). LinkedIn kent niet zoveel ruis als andere social media platformen aangezien het puur is gericht op professionele content en het netwerken. Meer dan de helft van de gebruikers zoekt dan ook actief naar informatie over de branche waarin hij of zij werkzaam is. Door aanwezig te zijn met jouw bedrijf en op die vraag naar informatie en/of het leggen van connecties in te spelen, kun je in contact treden met jouw doelgroep. De experts van Socialmediapromotor kunnen je daarbij volledig ontzorgen. Zo hebben we B2B lead generation software ontwikkeld waarmee het mogelijk is om via LinkedIn de beste leads te vinden.

Aan de slag met B2B leadgeneratie software

Om de software effectief te kunnen inzetten, stellen we samen met jou een profielschets op van jouw doelgroep. Wij kunnen vervolgens personen uit deze doelgroep aanschrijven om mee in contact te komen. De boodschap bij het connectieverzoek wordt op de doelgroep afgestemd om de kans op een succesvolle connectie te vergroten. Wellicht dat je zelf ook een prospectlijst hebt in je CRM systeem die wij kunnen toevoegen aan een LinkedIn campagne zodat die automatisch benaderd kunnen worden.

Meer weten over B2B leadgeneratie software?

LinkedIn biedt vele verschillende mogelijkheden om in contact te komen met personen die waardevol zijn voor jouw bedrijf, of dit nu potentiële klanten, toekomstige collega’s of samenwerkingspartners zijn. Door de combinatie van onze software en het enorme bereik van LinkedIn kunnen op een gerichte wijze deze doelgroep bereiken. Meer weten over de inzet van onze software en de mogelijkheden van LinkedIn voor jouw bedrijf? Neem dan eens vrijblijvend contact op voor een brainstormsessie met een van onze experts. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van online promotie, hebben we veel ervaring en expertise opgebouwd die we ook graag voor jouw organisatie inzetten.

Gratis brainstormsessie?