Gratis brainstormsessie?

040 - 7370663

info@socialmediapromotor.nl

B to b leads

Alles op het gebied van B to B leadgeneratie

Socialmediapromotor kan jou helpen om in contact te komen en te blijven met je doelgroep. Zo smeed je waardevolle relaties die jouw bedrijf verder helpen. Wij doen dit via social media omdat dit een enorm effectief middel is om de zichtbaarheid van jouw bedrijf, dienst of product te vergroten en relaties aan te gaan. Voor B to b leads is LinkedIn het aangewezen platform. Met ruim 600 miljoen geregistreerde gebruikers wereldwijd (2020) en 600.000 actieve dagelijkse Nederlandse gebruikers is het de ideale tool om relaties aan te gaan. Meer dan de helft van de gebruikers is actief op zoek naar informatie binnen hun branche. Niet voor niets wordt dit platform omarmd door B2B marketeers. Door actief en zichtbaar te zijn op LinkedIn, kun je deze groep zelf dus ook bereiken. LinkedIn wordt gebruikt door professionals en verdient ook een professionele strategie.

B to B lead generation met Socialmediapromotor

Wanneer je actief wilt zijn op LinkedIn dan moet je goed inzicht hebben in de kracht van het platform en de wijze waarop je dit het beste kunt inzetten. LinkedIn vereist bijvoorbeeld een andere tone of voice dan bijvoorbeeld Facebook. Veel bedrijven erkennen het belang van LinkedIn en hebben misschien ook al het een en ander aan content geplaatst. Vaak zien we echter dat binnen bedrijven de tijd, mankracht of kennis ontbreekt om LinkedIn de aandacht te geven die het verdient. Consistentie is belangrijk. Socialmediapromotor helpt bedrijven al meer dan 10 jaar bij de promotie van hun dienst of product en weet hoe LinkedIn effectief ingezet kan worden als marketinginstrument.

Meer weten over B to B leadgeneratie?

Via LinkedIn kun je veel te weten komen over je toekomstige klanten en hen ook bieden waar ze naar zoeken. Op die manier leg je waardevolle connecties. De experts van Socialmediapromotor kunnen jou helpen om het meeste uit LinkedIn te halen waarbij we je volledig kunnen ontzorgen. Maak eens een vrijblijvende afspraak zodat we de mogelijkheden voor jouw situatie kunnen bespreken.

Gratis brainstormsessie?